Home office-ból bonyolítja teljes üzleti tevékenységét az Astron Informatikai Kft.

A COVID-19 vírus okozta járványügyi helyzetet nyomon követve, a koronavírus terjedése miatt kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel az Astron Informatikai Kft. felelős munkaadóként 2020. március 23-tól a teljeskörű home office munkavégzés elrendelése mellett döntött határozatlan időre.

„A home office munkavégzés elrendelésekor elsődleges szempontunk munkavállalóink egészségének megőrzése volt. Az otthoni munkavégzés ideje alatt is fokozott figyelmet fordítunk munkatársaink fizikai és mentális egészségére, például lehetővé tettük az ergonomikus irodaszékek otthoni használatát, ingyenesen igénybe vehető pszichológiai szakszolgáltatást biztosítunk egészségügyi-szolgáltató partnerünk bevonásával. Az irodai munkavégzésre történő visszaállásról a járványhelyzet alakulásától függően, az ezzel kapcsolatos rendelkezésekkel összhangban megfontoltan döntünk majd a későbbiekben.” – mondta dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

Az újszerű munkamodell kihívások elé állít bennünket is, de az előző időszak infrastrukturális fejlesztéseinek köszönhetően projektjeinket a megváltozott feltételek mellett is stabilan folytatni tudjuk. A 2020-as évre üzleti kilátásaink jók, a szerződés-állományunk ebben a megváltozott üzleti környezetben is jelentős. Vevőinket a rendkívüli helyzetben is az eddig megszokott magas színvonalon tudjuk kiszolgálni.” – tette hozzá Dr. Kovács Attila.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.