Új projektünk indul Hong Kongban

Az Irányítórendszer Üzletágunk egy izgalmas új projekttel kezdi az évet: a Siemens partnereként a hong kongi Sha Tin to Central Link metróvonal kibővítését támogatják az irányítórendszer fejlesztésével.

„Ez a projekt azért különleges, mert egy meglévő és üzemben lévő metróvonal közepébe építenek be egy új állomást, ez technológiailag is kihívást jelent. Általában kibővítenek egy meglévő metróvonalat úgy, hogy a vonalat meghosszabbítják újabb állomásokkal. Hong Kong azonban a világ egyik legsűrűbben lakott részének számít, ráadásul gyorsan és folyamatosan fejlődik és alakul át, és mindez egyedi megoldásokat kíván.” – mondta Dr. Mergl K. Attila, az Irányítórendszerek Üzletágunk vezetője.

Az Irányítórendszerek Üzletágunk munkatársai a Siemens stratégiai partnereként világszerte dolgoznak a metró és vonathálózatok irányítórendszereinek a fejlesztésén, paraméterezésén és beüzemelésén. Munkatársaink jellemzően a budapesti irodánkból vagy otthonról dolgoznak, de időről időre 1-2 hétre a helyszínre is ki szoktak utazni.

Izgatottan várjuk az új projektet és a jövőbeni egyéb kihívásokat!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.