Így is hozzájárulunk az ország biztonságos és stabil áramellátásához

A nagyfeszültségű áramhálózatot érintő munkavégzések, különösen a rendszerszintű koordinációt igénylő berendezésekkel kapcsolatos beavatkozások, kiemelt figyelmet követelnek meg, hiszen jelentős hatással lehetnek a teljes magyarországi villamosenergia-rendszer működésére. Ezért minden ilyen tevékenységet alaposan meg kell tervezni, legyen szó karbantartási munkáról vagy például egy új hálózati berendezés üzembe helyezéséről.

Magyarországon a MAVIR Zrt., a magyarországi villamosenergia-rendszer rendszerirányítója és egyben az Astron egyik legrégebbi ügyfele és stratégiai partnere felügyeli és engedélyezi az ilyen beavatkozásokat, mégpedig az Astron által fejlesztett, úgynevezett Hálózati Lekapcsolási Igénybejelentő rendszert (HLIB) szoftver segítségével. A MAVIR szakemberei így világosan meg tudják vizsgálni és tervezni a kieséseket oly módon, hogy azok ne veszélyeztessék az egész rendszer üzembiztonságát, hiszen itt kritikus berendezésekről van szó a magyar áramhálózat szempontjából.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a szoftverünkkel mi is hozzá tudunk járulni az ország biztonságos és stabil áramellátásához.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.