20 év egy cégnél! Lojalitás elismerése az Astronban

Hiszünk abban, hogy közös szakmai sikereink kulcsa a csapatunkban és a munkatársainkban rejlik. Éppen ezért nagyon örülünk neki, hogy kollégáink nagy része – az iparági tendenciák ellenére – régóta, hosszú évek vagy akár évtizedek óta velünk van. Munkájuk és lojalitásuk elismerése közös célunk, ezért minden évben átadjuk az A10, A15 és A20 díjainkat a 10,15, illetve 20 éve nálunk dolgozó kollégáinknak.

A tavalyi évben több alkalommal is átadtunk hasonló díjakat, legutóbb az év végi karácsonyi rendezvényünkön 3 kollégánk A15, vezető rendszergazdánk pedig A20 díjat kapott. Ez utóbbi díj mellé a cég vezetése egy személyes, különleges ajándékkal is szokott készülni: elnevezünk róluk a személyes születési adatai alapján egy csillagot az égen, ami hivatalosan is nyilvántartásba kerül, és örökké az ő csillaga lesz.

A díjak bevezetése óta már több mint 30 db A10 díjat osztottunk ki, 10-en közülük pedig már A20 elismerésben is részesültek, így az alapító tulajdonosi körrel együtt a cég dolgozóiknak 20 százaléka szinte a kezdetektől velünk van.

Büszkék vagyunk rá, hogy ennyire alacsony a fluktuáció nálunk, főleg ha az IT szektorban tapasztalt trendeket vesszük figyelembe. Úgy érezzük, hogy mindez jelentősen hozzájárul szakmai sikereinkhez és garantálja a folyamatos magas minőségű szakmai munkát.

Gratulálunk minden díjazottunknak és sok sikert kívánunk a további munkához!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.