Piacaink, üzleti ajánlataink

Lépjen velünk magasabb szintre…

Piacaink felölelik a villamosenergia-ipar és a gázipar üzemirányítási, kereskedelmi és üzleti intelligencia alkalmazásainak területét, a vasúti közlekedés vonatfelügyeleti rendszereinek szegmensét. Értéknövelt szolgáltatásokat megvalósító mobilszolgáltatói rendszereinkkel, mobil app fejlesztési szolgáltatásunkkal jelen vagyunk a telekommunikációs piacon is. Piaci tevékenységünket földrajzi korlátozások nélkül végezzük, jelentős referenciákkal rendelkezünk a világ számos pontján.

Kihívásként tekintünk új piacok, üzleti területek, partnerek megismerésére.

Rendszereink vevőink szabályozási környezetének, ipari technológiájának alapos ismeretével készülnek, ezáltal üzleti folyamataik gyorsan, hibamentesen, hatékonyan működtethetők. Rendszereink versenyképesebbé teszik vevőinket, akikkel hosszú távú együttműködésre törekszünk. Vállalatunkban megbízható partnerre talál, hiszen szakmájuk vezetői, iparáguk elismert képviselői.

Szaktudásunkkal, stabil gazdasági hátterünkkel komoly hazai és nemzetközi tenderek követelményeit is képesek vagyunk teljesíteni.

Lépjünk együtt magasabb szintre…

Bemutatkozás

Örömmel mutatjuk be cégünket, az Astron Informatikai Kft-t.

Vállalkozásunk 1999 decemberében alakult, fő tevékenységünk a felhasználó speciális igényeit kielégítő szoftverfejlesztés és a kapcsolódó professzionális tanácsadói szolgáltatások.

Cégünk több közel 100 magasan kvalifikált munkatársat foglalkoztat.  Éves árbevételünk több mint 2,5 milliárd forint, és ennek jelentős részét teszi ki a szolgáltatás export.

Változatos számítástechnikai platformokon, hagyományos vagy agilis módszertan szerint vállalkozunk egyedi szoftverfejlesztési projektek megoldására,  támaszkodva a nemzetközi team-munkában szerzett gyakorlatunkra.

Tapasztalt szoftverfejlesztő csapatunk mellett magas szintű ipari technológiai tanácsadókkal is rendelkezünk. Iparági gyakorlattal rendelkező villamos, gáz- és telekommunikációs szakértőink üzleti elemzéssel, rendszerspecifikációval állnak vevőink rendelkezésére.

Cégünk fő célkitűzése, hogy következetes magatartásának és magas szakmai színvonalának köszönhetően mindenkor az informatikai piac megbecsült résztvevőjeként működjön, vevőink és partnereink megelégedésére.

Minőségbiztosítás, információ biztonság

Nem csak mi állítjuk magunkról…

ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerünket az ISO 27001 szabvány szerint auditált információbiztonsági rendszerrel egészítettük ki, mely szavatolja a vevői adatok bizalmas kezelését, sértetlenségét, rendelkezésre állását. 2015-ben pedig megszereztük az ISO 20000 tanúsítványt is a gáz- és villamosenergia-ipari rendszerek helyszíni és távoli üzemeltetése, supportja tekintetében.

Közlekedésirányítási alkalmazásainknál a CENELEC EN50128 szabvány előírásait alkalmazzuk, különös figyelmet fordítva a tömegközlekedést felügyelő szoftverek biztonsági előírásainak betartására.

Vevőink számára is lehetővé tesszük külső felülvizsgálatok lefolytatását. Büszkék vagyunk rá, hogy a Siemens AG igen szigorú minősítési rendszerében évek óta a legmagasabb, „Level 1” beszállítói fokozatot érjük el.

Visszaélés-bejelentési rendszer

Európai Uniós előírásoknak megfelelően Magyarországon is megszületett a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény – az úgynevezett panasztörvény. Ez a törvény előírja az Astron számára is, hogy Visszaélés-bejelentési rendszert működtessen.

Eleget téve a törvényi kötelezettségünknek, idén decemberben bevezettük ezen rendszerünket, melynek célja a cégünknél felmerülő, elsősorban a munkavállalókat, a foglalkoztatottakat és az üzleti partnereket érintő érdek- és jogsérelmek feltárása, a szükséges intézkedések kidolgozása, valamint a hasonló érdek- és jogsérelmek jövőbeni előfordulásának minimalizálása.

A szabályzat itt érhető el:
Visszaeles_bejelentesi_rendszer-_szabalyzat.pdf
VBSZ_1_sz_melleklet.pdf
VBSZ_2_sz_melleklet.pdf

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.