Lediplomáztak: újabb 4 munkavállalónk szerzett az Astron által támogatott, felsőfokú diplomát

Az Astronban kiemelt célunk munkatársaink folyamatos képzése. Ennek érdekében támogatjuk őket diplomájuk megszerzésében is: jelenleg 7 olyan kollégánk volt, akiknek folyamatban van Astron által támogatott felsőoktatási tanulmánya, közülük 4-en most, 2024. elején szereznek diplomát, ezúton is gratulálunk nekik!

Többségük a Budapesti Műszaki Egyetemen, a Gábor Dénes Egyetemen vagy az Óbudai Egyetemen tanul mérnökinformatikus vagy programtervező informatikus szakon. Döntően távoktatásban, levelezőn vagy esti képzésben vesznek részt, és tanulmányaikat munkájuk mellett a rugalmas munkaidőnek és a home office lehetőségeknek is köszönhetően tudják folytatni.

Minden Astronos munkavállalónak, akinek támogatjuk a felsőfokú képzését, extra tanulmányi szabadságot  biztosítunk, és jellemzően anyagi támogatásban is részesítjük őket, átvállalva a tandíj költségét, továbbá szakmai támogatást nyújtunk nekik a diplomamunkájuk kapcsán. Büszkék vagyunk rá, hogy szinte minden kollégánk rendelkezik felsőfokú szakmai végzettséggel, 1 vagy akár több diplomával is, és nagy részük idegen nyelveket is beszél. Mindez elengedhetetlen a magas szintű szakmai munkához.

Gratulálunk minden friss diplomásunknak és a többieknek pedig jó tanulást és sok sikert kívánunk!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.