Diákmunka a zsebedben – Astron fejlesztés a MelóDiáknak

Az Astron Informatikai Kft. fejlesztette a MelóDiák megújult honlapjával párhuzamos mobil applikációt. A csatorna sajátossága, hogy mind a honlapon, mind pedig az applikációban megadott személyes adatok és információk bármelyik platformon bármikor naprakészen elérhetők.

A MelóDiák 35 éves szakmai tapasztalatával – a munkaerőpiac igényeinek tökéletes ismeretében – nagy hangsúlyt fektet a későbbi munkáltatók által értékelt kulcskompetenciák fejlesztésére a fiatalok körében már a korai életkorban. A munkaerőpiacon napjainkra egy a sajátos helyzet alakult ki, hiszen jelenleg egyszerre 5 generáció dolgozik. Az Y- és Z-generációs fiatalok munkavállalási szokásai viszont megváltoztak, és jelentősen eltérnek az előző generációk attitűdjétől és munkavállalással kapcsolatos értékrendszerétől, így az eddig megszokott információs és kommunikációs csatornákat, illetve platformokat is ehhez a helyzethez kell igazítani.

Fontos a fiatal felnőttek életérzés megjelenítése, melyet átgondolt vlogok kialakításával, rendszeresen visszatérő általános-, edukációs- és munkaügyi témák bemutatásával és a munkához kapcsolódó kérdések megválaszolásával kell kiszolgálni. Ilyen információ például a bérezés, munkakörnyezet, elsajátítható képességek, előrelépéshez szükséges készségek. Az applikáción belüli megkapó megjelenítés és egyszerű üzenetek mind ezeket szolgálják a mai kor igényeinek megfelelő formában.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az első, sok évtizedes múlttal és országos franchise hálózattal rendelkező iskolaszövetkezet partnerei lehetünk, és fejlesztésünkkel a MelóDiák értékes munkaerőpiaci utánpótlás törekvését támogathatjuk.” – mondta Kelemen Ákos az Astron Informatikai Kft. üzletfejlesztési igazgatója.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.