Az Astron Informatikai Kft. a Sharing Economy Szövetség pártoló tagja

A Sharing Economy Szövetség 2017 márciusában jött létre az iparág legtapasztaltabb szereplőinek összefogásával. A szövetség célja egy olyan szakmai platform létrehozása, amely elősegíti a közösségi gazdaság fejlődését. Az Astron Informatikai Kft. az elsők között lépett be a Szövetség pártoló tagjai sorába.

A Sharing Economy vagy más néven közösségi gazdaság olyan gazdasági és szociális rendszert jelent, amely árukhoz, szolgáltatásokhoz, adatokhoz és tudáshoz való közösségi hozzáférést tesz lehetővé, így növelve azok kihasználtságát.

Online technológiák segítik elő, hogy egyének, vállalatok, non-profit szervezetek számára rendelkezésre álljon a kihasználatlan termékek és szolgáltatások elosztásához, megosztásához és újrahasznosításához szükséges információ és létrejöhessen a csere, bérlet vagy eladás a résztvevők között.

A közel két évtizedes szoftverfejlesztői múlttal rendelkező Astron Informatikai Kft. a közösségi gazdasági vállalkozások technológiai fejlődésének támogatásával kíván a digitális gazdaság és társadalom fejlesztésének aktív részesévé válni.

„A Sharing Economy Szövetség számára fontos, hogy olyan pártoló tagokkal vegye körül magát, akik támogatni tudják az innovatív fejlesztéseket, valamint elkötelezettek a közösségi gazdasági szolgáltatások – szabályok mentén történő – fejlesztésében.” – mondta Pataki Gábor a Sharing Economy Szövetség elnöke.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.