Az Astron Informatikai Kft. a Magyar Energiakereskedők Szövetségének ezüst fokozatú pártoló tagja lett

A Magyar Energiakereskedők Szövetségének célja, hogy a villamos energia és földgáz kereskedelmet folytató társaságok magyarországi érdekképviseletét ellássa, elősegítse a villamosenergia és a földgáz kereskedelem fejlődését, a villamos energia és a földgáz egységes belső piacának kialakítására vonatkozó európai uniós szabályozásnak megfelelő és hatékonyan működő, transzparens piac kialakulását.

A Szövetség pártoló tagja olyan gazdasági társaság lehet, mely tevékenysége révén a Szövetség rendes és kisvállalati tagjainak energiakereskedelmi tevékenységét termékekkel, szolgáltatásokkal támogatja, a Szövetség céljait elfogadja, Alapszabályait elismeri, és a pártoló tagi hozzájárulás teljesítésére kötelezettséget vállalva a Szövetségbe pártoló tagként belép.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ennek a nagy múltú, immár 15 éve prosperáló Szövetségnek tagjai lehetünk. Külön örömünkre szolgál, hogy a Szövetség elnöksége egyhangúlag támogatta pártolói tagságunkat.” – mondta Jacsó Zoltán, az Astron Informatikai Kft. Energiaipari Alkalmazások Üzletágának vezetője.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.