A Magyar Elektrotechnikai Egyesület 120 éves fennállása óta a megbízható villamosenergia-ellátás és -felhasználás színvonalának emelése és hatékonyságának javítása érdekében tevékenykedik, mindeközben pedig a folyamatos megújulás és fejlődés mellett kötelezte el magát.

„Minden, ami védelem és irányítástechnika” — ezzel a mottóval tartotta 2020. november 17-19. között a Magyar Elektrotechnikai Egyesület  az  online Védelmi és Irányítástechnikai Fórumát.

A három napos online Fórum szakmai előadásai –  a megváltozott körülmények ellenére is – aktuális  témákat kínáltak az érdeklődő résztvevőknek, többek között dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatójának „SCADA rendszerek újszerű szimulátoros tesztelési koncepciója” című előadását is megtekinthették november 17-én az érdeklődők a #MEEnet oldalán.

Az online előadás teljes terjedelmében letölthető és megtekinthető mp4 formátumban itt vagy letölthető pdf-ben.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a nagymúltú Magyar Elektrotechnikai Egyesület legújabb törekvésével lépést tartva a könnyen hozzáférhető #MEEnet digitális felületen előadásunkkal támogathatjuk a villamosenergia-ipar szereplői közötti hatékony szakmai kommunikációt.” – mondta dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.