Dolgozók által kezdeményezett társadalmi felelősségvállalási programot indított az Astron Informatikai Kft. Az önkéntes véradók alakuló csapatához 12 dolgozó csatlakozott augusztus végén.

Köztudott, hogy minden évben a nyári hónapokban – különösen augusztusban – csökken a véradások száma az év más időszakaihoz képest. Az alacsonyabb véradói aktivitás hátterében a nyári meleg, a sokakat érintő allergiaszezon, valamint a nyári szabadságolások állnak. Ezért döntött úgy az „Astron véradók” csapata, hogy egy előre egyeztetett időpontban felkeresik az Országos Vérállátó Szolgálat budapesti székhelyét, és támogatják a Magyar Vöröskereszttel közös indított akciójukat.

„Mindig nagyra értékeljük és támogatjuk a kollégáink által kezdeményezett törekvéseket. Kiemelten igaz ez, ha valamilyen fontos társadalmi cél érdekében történik összefogás, ahogy ez a nyárvégi véradás esetében történt. Az „Astron véradók” kezdeményezés hosszú távú törekvés, reméljük, hogy évről-évre bővül majd a csapat létszáma.” – mondta Kovács Attila az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.