Újraindulnak a nyelvi képzések az Astronban

Idén ősszel 23 munkatárs kezdi meg, illetve folytatja nyelvi tanulmányait az Astron angol és német nyelvtanfolyamain. Az órákat kis létszámú csoportokban, hetente egy illetve két alkalommal az Astron irodájában tartják.

Az Astron Informatikai Kft. meglehetősen gyakran dolgozik külföldi projekteken és nemzetközi partnerekkel. A németországi Siemens stratégiai partnereként a világ számos pontján bonyolít le a cég sikeres projekteket Kínától Indián át az Egyesült Államokig. Kiemelten fontos tehát, hogy a munkatársak idegennyelv-tudása folyamatosan fejlődjön, ezért rendszeresen indulnak angol és német nyelvi tanfolyamok.

Idén ősszel összesen 23 munkatárs folytatja vagy kezdi el nyelvi tanulmányait. A kurzusok jellemzően heti két alkalommal 90 perces foglalkozásokból állnak. Kis létszámú csoportokban tanulnak a kollégák: a maximális csoportlétszám az idei évben 4 fő, de általában 2-3 fő kerül össze egy csoportba, így mindenkire jut garantáltan elég figyelem. A csoportbeosztások szintfelmérők alapján készülnek el. A tanfolyamokon résztvevő munkatársak nagy része kezdő és a középhaladó szint között mozog. Az órák munkaidő előtt vagy közvetlen utána, az Astron irodájában kerülnek megrendezésre, annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a résztvevőknek. Az eddigi évekhez hasonlóan, a nyelvi képzéseket a Babilon Nyelvstúdió bonyolítja le.

„Árbevételünk 30-40 %-a nemzetközi projektekből, export tevékenységből származik, így kiemelten fontos munkatársaink nyelvtudásának fejlesztése. Bízom benne, hogy a jövőben még többen fognak részt venni ezeken a képzéseken!” – mondta dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.