Idén februárban egy új, mobil applikáció és telco rendszerek fejlesztésével foglalkozó üzletágat hozott létre az Astron Informatikai Kft. A csapat tavaly már bizonyított a Telenor és az Erste Bank számára fejlesztett applikációkkal és szerver oldali megoldásokkal. Az új üzletág tevékenyégét egy külön honlap is támogatja: a mobile.astron.hu oldalon minden alapvető információ megtalálható a csapatról, a referenciákról és a főbb üzleti célokról.

Az Astron Informatikai Kft. több mint 15 éve stabilan jelen van az villamosenergia-ipar, a közlekedésirányítás, valamint a földgáz-és olajipar területén egyedi fejlesztésű szoftverekkel. „Partnereinkkel hosszú távú stratégiai együttműködést igyekszünk kialakítani, és továbbra is kiemelt célunk megőrizni pozícióinkat az eddigi területeinken. Mindemellett az elmúlt években egy stratégiai döntés alapján egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk új üzleti lehetőségek feltérképezésére is.” – mondta dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

A tudatos üzletfejlesztési tevékenység eredményeképpen már tavaly is több komoly projekten bizonyíthatott az új csapat. „Az Erste Bank számára kifejlesztettünk egy sorszámhúzó applikációt, ami nagyban megkönnyíti a banki ügyintézést. A Telenornak pedig megújítottuk a MyTelenor nevű applikációját, amely segítségével a cég ügyfelei mobilon tudják ügyeiket elintézni. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen komoly ügyfelek szavaztak már nekünk bizalmat és törekszünk arra, hogy az idei évben hasonló sikereket érjünk el közösen.” – tette hozzá Kelemen Ákos, az Astron üzletfejlesztési igazgatója és az új csapat vezetője.

Az új üzletág tevékenységéről, a munkamódszerről, a csapatról és a referenciákról az alábbi linken tájékozódhat bővebben: mobile.astron.hu.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.