Sikeres irányítási rendszer auditok az Astronnál

Az Astron Informatikai Kft. célkitűzése, hogy partnerei számára megbízható, átlátható informatikai fejlesztési és rendszerüzemeltetési szolgáltatásokat nyújtson. A vevői megelégedettséget magas színvonalú termékekkel, megbízhatósággal, szakértelemmel és rugalmas rendelkezésre állással éri el a vállalat, amelyet nemzetközileg elismertszabványokkal összhangban végez.

A 2018 májusában megtörtént az Astron Informatikai Kft. minőségirányítási, információvédelmi és informatikai szolgáltatásirányítási rendszerének éves átvizsgálása, melyet az SGS Hungária Kft. auditorai végeztek. Az integrált audit az ISO 9001:2015, az ISO/IEC 27001:2013 és az ISO/IEC 20000-1:2011 szabvány követelményeinek való megfelelést vizsgálta, mely az ISO 9001:2015 tekintetében megújító és új szabványverzióra való átállási audit, az ISO 20000-1:2011 esetén megújító audit, az ISO 27001:2013 esetén felülvizsgálati audit volt. Az átvizsgálás a „Szoftverfejlesztés, tanácsadás és rendszerintegráció” területeken (ISO 9001), valamint a „A szoftverfejlesztés, tanácsadás és rendszerintegráció során kezelt információk és infrastruktúra biztonsága a szervezet telephelyein, az Alkalmazhatósági Nyilatkozat 3. kiadása szerint” (ISO 27001) vonatkozásában, továbbá a „Szolgáltatásirányítási rendszer gáz- és villamosenergia-ipari rendszerek helyszíni és távoli üzemeltetése, supportja külső ügyfelek számára” (ISO 20000) területen igazolta, hogy az Astron Informatikai Kft. integrált irányítási rendszere megfelel a szabványok követelményeinek.

„Számunkra mindig kiemelkedően fontos volt, hogy a magas színvonalon végzett tevékenységünket hivatalos tanúsítványokkal is igazolhassuk. Idén külön örömünkre szolgál, hogy a 2015-ben bevezetett informatikai szolgáltatásirányítási rendszerünk esetén ez volt az első megújító audit, így ennek megfelelése különösen nagy mérföldkőnek tekinthető.” – mondta Halasi Zsolt az Astron Informatikai Kft. műszaki igazgatója.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.