Hogy néz ki a hazai energiaipar jövője?

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület idén is megszervezte a Vándorgyűlést, amely a hazai villamosenergia-ipari szakma legfontosabb eseményeként számon tartott rendezvény, ahol a terület szakértői, vezetői és gondolkodói megvitathatják a legaktuálisabb kérdéseket. Idén a konferencia témája az energiaipar jövője volt, különös tekintettel az elmúlt évek turbulens időszakára.

Az Astron számára igazi hagyománynak számít, hogy minden évben részt veszünk és elő is adunk a Vándorgyűlésen. Cégünk képviseletében Dr. Kovács Attila ügyvezető igazgatónk és Gaál Róbert, az Irányítórendszerek Üzletág igazgató-helyettese adott elő. Örömünkre szolgált, hogy nagy érdeklődés övezte az előadást, közel háromszázan voltak kíváncsiak arra, hogy a magyar villamosenergia-rendszer üzemirányításában a diszpécseri tréningszimulátorok milyen szerepet játszhatnak a jövőben.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesülettel a Vándorgyűlésen kívül is széleskörű szakmai együttműködésünk van. Az Elektrotechnika című folyóiratukba rendszeresen publikálunk szakcikkeket, részt veszünk szakkönyvek írásában illetve szakmai szemináriumok szervezésében is.

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, találkozunk jövőre!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.