Az idei évben is előadóként szerepelt az Astron a Vándorgyűlésen

Immáron 63. alkalommal került idén ősszel megrendezésre a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Vándorgyűlés Konferencia és Kiállítás nevű rendezvénye „Innováció és trendek az Elektrotechnikában” címmel. Dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója a drónok villamosenergia-iparban való gyakorlati alkalmazási lehetőségeiről tartott előadást.

A Vándorgyűlés kétségkívül a hazai villamosenergia-ipar egyik legkiemelkedőbb szakmai rendezvénye. A minden ősszel, immáron 63. alkalommal megrendezett konferencia idén több mint 150 kiállítót és közel 800 résztvevőt vonzott. Az eseménynek 2016-ban Szeged adott otthont: a Tisza-parti városban az előadók és résztvevők között olyan neves szakemberek gyűltek össze, akik méltán meghatározó szereplői az iparágnak.

Az Astron Informatikai Kft. előadóként vett részt a rendezvényen. Dr. Kovács Attila, az Astron ügyvezető igazgatója érdekes előadást tartott a drónok villamosenergia-iparban való gyakorlati felhasználási lehetőségeiről, valamint a repülő drónok ütközéselkerülő képességeinek fejlesztését célzó magyar kutatás eredményeiről.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ismét előadóként szerepelhettünk a programban, igazi szakmai elismerésnek tekintjük, és azon dolgozunk, hogy minden évben legyen olyan új és izgalmas témánk, amely felkelti a Vándorgyűlés szervezőinek és látogatóinak figyelmét.” – mondta dr. Kovács Attila.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.