Az Eventsbox volt az ide MICE Business Day nemzetközi workshop hivatalos rendezvényplatformja.

2017. november 16-án, csütörtökön immár harmadik alkalommal rendezte meg a Turizmus Kft. a gyönyörűen felújított Pesti Vigadóban a MICE Business Day workshop elnevezésű eseményét, amelyet az Astron Informatikai Kft. az Eventsbox nevű rendezvény platformjával támogatott.

A MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkozhatnak be és juttathatják el ajánlataikat a főként hazai konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére, miközben a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára.

A rendkívüli érdeklődés mellett megatartott eseményen Stenszky Örs, az Astron vezető UI/UX designere mutatta be az Eventsbox platformot a közönségnek. A prezentáció letölthető itt.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az Eventsbox alkalmazást 147-en, a jelenlévők közel 35 százaléka töltötte le, és használta a MICE Business Day-en, amely által igy megmutathattuk a szakma legmeghatározóbb képviselőinek miként emelhetik új dimenzióba rendezvényeiket Magyarországon ma egyedülálló platformunk segítségével.” – mondta Kelemen Ákos, az Astron Informatikai Kft. üzletfejlesztési igazgatója.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.