Az Astron Informatikai Kft-nél tartotta ez évi utolsó ülését a MEKSZ Földgáz Bizottsága

2017. november 29-én az Astron Informatikai Kft. meghívására a vállalat székhelyén tartotta ez évi utolsó ülését a Magyar Energia Kereskedők Szövetségének Földgáz Bizottsága (MEKSZ FÖB).

Miután az első napirendi pont tárgyalása eredményesen és gyorsan lezajlott, a második napirendi pontként a másodlagos kapacitáskereskedelem helyzetének értékelése, és a MEKSZ-es platform használata került terítékre. Az Astron Informatikai Kft. által fejlesztett másodlagos földgáz kapacitás kereskedelem folyamatát támogató IT platformot Huszti Nóra, az Astron üzleti elemzője mutatta be a résztvevőknek, majd Jacsó Zoltán, az Energiaipari Alkalmazások üzletágának vezetője válaszolt a résztvevők által feltett kérdésekre. Az egybegyűltek véleménye szerint a platform megfelelően működik, alkalmas a MEKSZ tagok által generált igények kiszolgálására. A beszélgetés során a résztvevők remek ötletekkel álltak elő a rendszer funkcionalitásának továbbfejlesztése érdekében. A kialakult élénk beszélgetés eredményeként a résztvevők megegyeztek abban, hogy a platform használatára igyekeznek még erősebb hangsúlyt fektetni a jövőben. A jelenlévők megállapodtak abban is, hogy a szoftver használatáról minden FÖB ülésen áttekintést fognak adni a tagok.

A jó hangulatban lezajlott eseményen a rendszerhasználók széles körben képviseltették magukat, a nagyszámú kereskedelmi engedélyes mellett, termelői engedélyes és tárolói engedélyes képviselője is megtalálható volt a résztvevők között.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a MEKSZ Földgáz Bizottsága nálunk tartotta idei utolsó ülését. A jövőben is mindent megteszünk az Astron és a Magyar Energia Kereskedők  Szövetsége közötti hatékony kapcsolat fenntartásának érdekében.” – mondta Jacsó Zoltán, az Astron Infromatikai Kft. Energiaipari Alkalmazások Üzletág vezetője.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.