A CIRED a villamos-energia elosztással kapcsolatos szakterület legjelentősebb nemzetközi conferencia és kiállítás rendezvénye, melyet kétévente rendeznek meg 1971. óta, így az idei már a 25. jubileumi esemény volt, melynek Madrid adott otthont. A CIRED célja a legújabb releváns üzleti kompetenciák, készségek és ismeretek széles körű átadása a villamos-energia elosztással foglalkozó közösség számára függetlenül attól, hogy a közüzemi, termék, tanácsadás, szolgáltatás, üzleti vagy a tudományos szektorban tevékenykedik.

A mostani konferencia és kiállítás a nyilvános elosztórendszerek és az ipari, szolgáltatási és szállítási villamos energiát használó nagyberendezések tervezésére, építésére és üzemeltetésére fókuszált. Az Astron Informatikai Kft. a két magyar előadó egyikeként vett részt az eseményen, melyre „Simulation of islanding in distribution networks” című szakmai cikke alapján választotta be a CIRED szakmai bizottsága. A publikáció az elosztott energiatermelőkre alapozott új rendszer-helyreállítási eljárásokat  elemzi, szimulációs esettanulmányokon keresztül.

A cikk és a poster teljes terjedelmében letölhető.

„Hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egy olyan nemzetközi, magas presztizs értékű szakmai eseményen mint a CIRED magyar előadóként vehettünk részt. Mindez azt bizonyítja, hogy az Astron Informatikai Kft. szakmai kompetenciája megállja helyét egy világméretű professzionális találkozón is.” – mondta Dr. Kovács Attila az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.