Az Astron idén is előadóként szerepelt a MEE 66. Vándorgyűlésén

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Vándorgyűlésén idén ősszel is előadást tartott az Astron Informatikai Kft. 2019-ben a cívis város, Debrecen adott otthont a 66. Vándorgyűlésnek, amely a hazai villamosenergia-ipar egyik legkiemelkedőbb szakmai rendezvénye.

Az egyre növekvő energiaigény, az elosztott és időjárásfüggő megújuló energiatermelés által átalakuló piaci viszonyok és szabályozások komoly kihívások elé állítják a magyar műszaki szakembereket. Az idei, immár 66. Vándorgyűlésen, mely a „Formálódik a jövő villamosenergia-hálózata – A tiszta energia, valamint a hálózati és digitális transzformáció a jövő kulcsa” címet viselte, a magyar villamosenergia-ipar szakértői közösen keresték a lehetséges megoldásokat.

Az Astron Informatikai Kft. elődása a mikrogridek és a megújuló energiatermelők üzem-helyreállításban betöltött jövőbeli szerepét vizsgálta. Az előadás teljes terjedelmében letölthető itt.

„A megújuló energiatermelés és az átalakuló piaci viszonyok mindnyájunkat komoly szakmai kihívások elé állítanak. Büszke vagyok, hogy a a villamosenergia-ipar legnagyobb hazai eseményén mi is részt vehettünk a lehetséges az új utak és megoldások keresésében.” – mondta dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.