Az Astron az NKM Áramhálózati Kft. kiemelkedő szállítója

Az NKM Áramhálózati Kft. Áramhálózati beszerzési és készletgazdálkodási osztálya idén is elvégezte éves beszállítói minősítését a 2019. évre vonatkozóan, amely során az Astron Informatikai Kft. „A”, azaz kiemelkedő beszállító minősítést kapott.

A minősítési rendszer 2003-tól rendszeresen vizsgálja a vállalat szállítóinak teljesítését azzal a céllal, hogy segítse a beszállító partnerek teljesítményének magas szinten tartását.

A minősítésben azok a szállítók vesznek részt minden évben, akik a folyamatos villamosenergia szolgáltatás biztosítására direkt vagy indirekt módon jelentős hatással vannak, illetve számottevő értékesítési volumennel rendelkeznek az NKM Áramhálózati Kft. felé. A vizsgálat négy kategóriába sorolja a cég partnereit: „A” (kiemelkedő), „B” (jó), „C” (átlag alatti), „D” (jelentősen az elvárt szint alatt teljesít).

Ezen irányelvek alapján az Astron Informatikai Kft. az „A”, azaz kiemelkedő szállító minősítést kapta.

„Hatalmas elismerés számunkra, hogy a tavalyi évben nyújtott szolgáltatásaink alapján a legmagasabb, „A” minősítést kaptuk az NKM Áramhálózat Kft-től. Az elismerés visszaigazolja, hogy magasan képzett, elkötelezett munkatársaink teljesítménye kiemelkedő eredmények elérését teszi lehetővé számunkra.” – mondta dr. Kovács Attila az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.