Az Agilis gyakorlati útmutató című könyv a Project Management Institute (PMI) Agile Practice Guide című kötetének magyar nyelvű kiadványa. Az Astron Informatikai Kft. a magyar kiadást támogató vállalatok között van.

Ez a hazánkban hiánypótló könyv a projektmenedzsment gyorsan fejlődő és terjedő innovatív irányzata, az agilis projektmenedzsment aktuális összefoglalását adja. Segít megérteni, értékelni és felhasználni az agilis és a hibrid megközelítéseket. Gyakorlati útmutatást nyújt arra vonatkozóan, hogy mikor, hol és hogyan alkalmazzák az agilis megközelítéseket, valamint praktikus módszereket és eszközöket biztosít a szakemberek és szervezetek számára, hogy növeljék agilitásukat.

A kiadványt más PMI standardokkal összehangolva állították össze. A könyv a Project Management Institute és az Agile Alliance® együttműködésének eredményeképpen az agilis megközelítés state-of-the-art bemutatását tartalmazza (Scrum, Lean, Kanban, Scrumban stb.).

„Fontosnak tartjuk, hogy munkánk során a legkorszerűbb technológiát a legkorszerűbb munkamódszerekkel együtt alkalmazzuk azokon a területeken, amelyeken lehetőségünk nyílik erre. Mivel mi magunk is használjuk ezeket a megközelítéseket, ezért örömmel támogattuk az Agilis gyakorlati útmutató magyar nyelvű kiadását.” – mondta Dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.