A Coca-Cola is sikeresen bevezette az Astron Eventsbox applikációját

Az Astron Informatikai Kft. által kifejlesztett Eventsbox nevű applikáció egy rendezvényeken használt innovatív kommunikációs eszköz, amelyet többek között olyan nagy nemzetközi vállalatok is használtak már, mint az Erste Bank vagy a Coca-Cola. Utóbbi nemrég egy 500 fős belső eseményen vezette be, és a visszajelzések alapján nagy sikert aratott az alkalmazás.

Az Eventsbox nevű mobil alkalmazás gyakorlatilag egy új, innovatív kommunikációs csatornát nyit meg a rendezvény szervezői és a résztvevők között. Az eseménnyel kapcsolatos minden információ elérhető az applikációban. Azon felül, hogy a szervezők tájékoztatják a résztvevőket az eseményről, interaktív funkcióinak köszönhetően számos egyéb előnye is van.

A résztvevők megoszthatják egymással az eseményen készült fotókat, feliratkozhatnak vagy akár értékelhetik az egyes programokat. A szervezők az app-on keresztül is lebonyolíthatják a regisztrációt, nyereményjátékokat szervezhetnek, vagy azonnali üzeneteket tudnak küldeni a résztvevők telefonjaikra a rendezvény előtt, alatt vagy után bármikor.
A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. idén tavasszal egy körülbelül 500 fős belső eseményen használta először. Már a rendezvényt megelőzően 2 héttel élesítették az applikációt, és folyamatosan bővítették az elérhető információt, így a résztvevők érdekeltek voltak abban, hogy rendszeresen belépjenek az alkalmazásba.

„Óriási eredménynek tartjuk, hogy az applikációt minden egyes résztvevő letöltötte, így teljes egészében ki tudtuk váltani az email-es kommunikációt, és nem terheltük a munkatársaink email fiókját az eseménnyel kapcsolatos információkkal. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, örültek kollégáink, hogy egy ilyen új és hasznos eszközt vezettünk be.” – mondta Zahovay Ádám, a Coca-Cola HBC Magyarország rendezvényszervezési vezetője.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.