ICSG 2018 szakmai konferencia és kiállítás Isztambulban

2018. április 25-26-án tartották Isztambulban a 6. ICSG (International Istanbul Smart Grid and Cities Congress and Fair) konferenciát és kiállítást, amely az energiaiparban érdekelt felek számára nyújt lehetőséget üzleti kapcsolatok kialakítására. Közel 350 nemzetközi vállalat képviseltette magát kiállítóként, illetve több mint 10 ezer iparági képviselő, szakértő, illetve tudományos szakember vett részt több mint 50 országból a kétnapos rendezvényen.

Az Astron Informatikai Kft. képviselői látogatóként voltak jelen az eseményen, ahol az isztambuli főkonzulátus és az ankarai nagykövetség külgazdasági attaséi által szervezett B2B üzleti találkozókon a törökországi  elosztóhálózati cégek felsővezetőivel folytattak megbeszéléseket az Astron által fejlesztett NTS (Network Training Simulator) alkalmazhatóságáról, illetve bemutatási lehetőségeiről. Ezen felül tárgyaltak az ELDER (a Törökországban működő elosztóhálózati cégek egyesülete) képviselőivel is az NTS oktatási célú használatának lehetőségeiről.  A kétnapos konferencia ideje alatt több, mint tíz sikeres üzleti találkozóra került sor.

„Törökország jelenlegi üzemirányítási rendszere az 1990-es évek technológiáján alapul, ezért a kormány a meglévő rendszerek korszerűsítése, a smart technológiák folyamatos bevezetése  mellett döntött. Az intelligens eszközök, távfelügyeleti rendszerek alkalmazása kulcsfontosságú a veszteségek csökkentése, a gazdaságos üzemeltetés, illetve az ügyfél-elégedettség javítása szempontjából. Ugyanakkor az igen kiterjedt villamos hálózat és a viszonylag gyenge üzembiztonság miatt gyakoriak az üzemzavarok, a humán operátorok képzése is hatékonyan támogathatja ezek elhárítását. Ezért látunk kiváló üzleti lehetőséget Törökországban a Network Training Simulator termékünkkel.” – mondta Dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.