Munkatársaink számára Téli Rezsitámogatás bevezetésével enyhítjük a gazdasági válság okozta terheket

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

„A 2022-es év több bizonytalanságot is hozott életünkbe. A lassan szűnő COVID járvány mellett a háborús helyzet, az ezzel összefüggésben kialakult energiaválság és annak következményei adtak és adnak továbbra is okot aggodalomra.

A gazdasági válság természetesen nemcsak a cégeket, a munkavállalókat is érinti, ugyanakkor, ahogyan a többi munkáltatónak, az Astronnak sem áll módjában az összes negatív hatást kivédeni. De ahogy a korábbiakban is törekedtünk munkatársaink és családjaik támogatására (juttatások folyamatos bővítése, járványkezelés, home office bevezetés, egészségbiztosítás stb.), működőképességünk fenntartása mellett most is szeretnénk enyhíteni a mindenkit érintő válság következményeit.

Ennek szellemében úgy döntöttünk, hogy egy meghatározott időszakra (2022. november – 2023. február) minden munkatársunk számára Téli Rezsitámogatást adunk.” – nyilatkozta dr. Kovács Attila ügyvezető igazgató.