Élő demonstrációval egybekötött Elosztóhálózati Tréningszimulációs bemutatót tartottunk

Az Astron Informatikai Kft. és a MEE Energetikai Informatika Szakosztály közösen tartott élő demonstrációval egybekötött, szimulációs bemutatót az E.ON diszpécseri tréningszimulációs rendszeréről, 2022. május 12-én, az irodában.

Az eseményen mintegy huszonöt szakember vett részt, akik nagy érdeklődéssel tekintették meg a bemutatót, a rendezvény végén pedig a számos hozzáértő kérdéssel járultak hozzá a szakmai párbeszéd kialakításához.

A rendezvényt Dr. Danyek Miklós nyitotta meg a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Energetikai Informatika szakosztály részéről.

A rendezvény kezdetén dr. Kovács Attila köszöntötte a vendégeket és rövid visszatekintésében felidézte, hogy pályája kezdetén miért is szimulációs rendszerekkel kezdett el foglalkozni.

Utána Gaál Róbert tartott előadást az E.ON diszpécseri tréningszimulációs rendszeréről. Az elméleti tudásanyag gyakorlati lépéseit Bársony József, az E.ON Hungária Csoport, Hálózatirányítási szakterületvezetője prezentálta.

A prezentációk gördülékeny lebonyolításában Czikó Zoltán, lead control system engineer kollégánk, segítette az előadókat.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.