Különleges díszvendég látogatott el az Évindító rendezvényünkre

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Április 8-án, a COVID járvány kitörése óta először, újra offline formában tarthattuk meg hagyományos Évindító eseményünket. Helyszínként a nemrégiben átadott Etele Pláza egyik modern és kényelmes moziterme szolgált. Az ügyvezetői köszöntés során egy „elszabadult” kutyus is tiszteletét tette, mégpedig a World of Robots utazó kiállítás egyik ritkasága, a Koko névre hallgató robotkutya. A vezetőségi prezentációk során a menedzsment összefoglalóan ismertette az elmúlt év tapasztalatait és eredményeit és az előttünk álló év főbb célkitűzéseit.

Az előadások után a csapat – két turnusban – vezetett tárlatvezetésen vett részt a robotkiállításon. A helyszínen a munkatársaknak lehetőség volt a VR Galaxy által biztosított high-tech játékok kipróbálására is. Mindezek után egy jó hangulatú ebédet töltöttünk el együtt.

Bízunk abban, hogy ez az évünk is legalább annyira sikeres lesz, mint az előző.

Köszönjük minden kollégánknak az egész éves, kitartó munkáját!