Hatalmas elismerés, nemzetközi díjjal jutalmazták a MOL Move App-ot!

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Büszkén számolunk be arról, hogy rangos díjjal jutalmazták a MOL MOVE applikációt az Egyesült Államokban, szeptember 20-án, megrendezett Loyalty Expo-n.

Loyalty360 egy olyan szövetség, amely a különböző világmárkák ügyfélhűség programjait és aktivitásait veszi górcső alá, majd különböző szempontok alapján minden évben odaítéli a legjobbaknak a Loyalty 360 díjat.

A díjakkal azokat a brandeket ismerik el, amelyek proaktívan és jelentőségteljes módon – és persze mindezt mérhetően – építenek ki erőteljes és hűséges kapcsolatot ügyfeleikkel. A Loyalty360 tíz kategóriában díjazta a döntősöket, ezek a kategóriák az ügyfélhűségre való összpontosítás egy-egy jellemző szempontját képviselik.

A MOL MOVE applikáció aranyérmes lett “Incentive and Reward Design” kategóriában. A verseny más díjazottjai között olyan világmárkák sorakoznak fel, mint a Bank of America, Johnson & Johnson, Adidas, McDonald’s.

Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a projektben!