Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Az Agilis gyakorlati útmutató című könyv a Project Management Institute (PMI) Agile Practice Guide című kötetének magyar nyelvű kiadványa. Az Astron Informatikai Kft. a magyar kiadást támogató vállalatok között van.

Ez a hazánkban hiánypótló könyv a projektmenedzsment gyorsan fejlődő és terjedő innovatív irányzata, az agilis projektmenedzsment aktuális összefoglalását adja. Segít megérteni, értékelni és felhasználni az agilis és a hibrid megközelítéseket. Gyakorlati útmutatást nyújt arra vonatkozóan, hogy mikor, hol és hogyan alkalmazzák az agilis megközelítéseket, valamint praktikus módszereket és eszközöket biztosít a szakemberek és szervezetek számára, hogy növeljék agilitásukat.

A kiadványt más PMI standardokkal összehangolva állították össze. A könyv a Project Management Institute és az Agile Alliance® együttműködésének eredményeképpen az agilis megközelítés state-of-the-art bemutatását tartalmazza (Scrum, Lean, Kanban, Scrumban stb.).

„Fontosnak tartjuk, hogy munkánk során a legkorszerűbb technológiát a legkorszerűbb munkamódszerekkel együtt alkalmazzuk azokon a területeken, amelyeken lehetőségünk nyílik erre. Mivel mi magunk is használjuk ezeket a megközelítéseket, ezért örömmel támogattuk az Agilis gyakorlati útmutató magyar nyelvű kiadását.” – mondta Dr. Kovács Attila, az Astron Informatikai Kft. ügyvezető igazgatója.